Aanrijding met zware beknelling N11 Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 17 februari 2012

Halverwege de morgen werden politie, brandweer en diverse ambulances gevraagd om naar de N11 te komen voor een aanrijding met zware beknelling. Bij de stoplichten met de kruising Leidseschouw was een aantal auto’s flink met elkaar in botsing gekomen.Twee personen moesten door de brandweer uit hun auto worden bevrijd. De bestuurder van de andere auto kon zelf uitstappen.

De V.O.A. was ook terplaatse voor een analyse van het ongeval. De N11 vanuit Bodegraven richting Leiden was gestremd, een aantal auto’s kon de weg vervolgen door via de middenberm terug te keren, nadat de politie het verkeer vanuit Leiden tegenhield.
De vrachtauto op de laatste foto probeerde ook via de middenberm de weg te vervolgen, de auto kwam echter vast te zitten en moest ook worden losgetrokken. Rond de klok van 13 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Edwin Kasteleijns & Derreck Weterings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten