Auto slaat over de kop na aanrijding met andere auto Julianasluis Gouda

Gouda, 17 februari 2012

In Gouda werden vandaag de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval met beknelling aan de Nieuwe Broekweg. Ook de Lifeliner twee werd mee gealarmeerd. Ter plaatse bleek het ongeval te hebben plaatsgevonden op de Julianasluis (N207) in kruising met de Nieuwe Broekweg. Een aanrijding tussen twee voertuigen op deze kruising had als gevolg dat n voertuig over de kop sloeg.

De brandweer heeft het dak niet van de auto af hoeven knippen, maar heeft wel de ambulancebroeders geassisteerd met het slachtoffer uit het voertuig te krijgen. Toen dit gelukt was, kon de brandweer de spullen opruimen en retour kazerne. En slachtoffer is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis, zijn letsel is nog onbekend. De personen uit het andere voertuig kwamen er beter van af en hadden geen letsel.

De VOA doet onderzoek naar het ongeval. Tijdens het ongeval is een groot gedeelte van de Julianasluis afgesloten geweest, dit heeft voor lange files in- en rondom Gouda gezorgd.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. buurvrouw

    met de bestuurder van de auto die over de kop sloeg gaat het heel goed , na onderzoek in het ziekenhuis mocht hij diezelfde avond nog naar huis . heel veel geluk heeft hij dus gehad .

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten