Schuur uitgebrand Vuurlaan Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn, 18 februari 2012

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de Alphense brandweer opgeroepen voor een schuurbrand aan de Vuurlaan in diezelfde plaats. Bij aankomst bleek een schuur volledig in lichterlaaie te staan.

De vlammen waren snel gedoofd met behulp van de hoge druk. Hierna werd er nog nageblust en ook de naastgelegen woningen werden gecontroleerd. Van de schuur is weinig meer over. Er was sprake van veel rookontwikkeling, daarom hield de politie het publiek op afstand. Over de oorzaak is bij ons niks bekend.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

 1. arantxa

  @alwin
  nou, zo nice was het niet om erbij te zijn. het was vooral erg eng.
  ik woon daar namelijk.

 2. appel

  arantxa.
  je heb gelijk een kleinkind van mij sliep daar 5 meter vanaf.
  en een baby van 2 weken.
  zo leuk is dat niet.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten