Wateroverlast Kerklaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 18 februari 2012

Op zaterdag aan het eind van de middag werd er door een voorbijganger gezien dat er water tussen de straattegels vandaan kwam, en belde hierop de brandweer.

De brandweer ging hierop zonder spoed ter plaatse. Ze hebben het fietspad afgezet en wachten totdat de waternet beheerder het lek kan dichten.

Foto’s en video: Michael de Man


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten