Uitslaande schoorsteenbrand Crocusstraat Moordrecht

Moordrecht, 18 februari 2012

Rond half 11 ‘s avonds werd de brandweer van Moordrecht en Gouda naar de Crocusstraat in Moordrecht gestuurd voor een schoorsteenbrand. Bij het ter plaatse komen bleek het te gaan om een uitslaande brand.

Met behulp van de autoladder werd er een straal hoge druk ingezet waarmee de vlammen snel onder controle waren. Daarna kon de schoorsteen geveegd worden. In de woning was wel sprake van veel waterschade. Om die reden werd Salvage opgeroepen. Over de oorzaak is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten