Aanrijding tussen auto en pizzabrommer Kleiwegplein Gouda

Gouda, 20 februari 2012

Maandagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een pizzabezorger. Ambulance en politie werden naar de Blekerssingel gestuurd, maar het ongeluk bleek gebeurd te zijn op het Kleiwegplein.

De bestuurder van de brommer werd eerst korte tijd op straat gestabiliseerd voordat hij op de brancard werd gelegd om vervolgens de ambulance ingereden te worden. Na opnieuw een korte behandeling vertrok de ziekenwagen met het slachtoffer, waarvan het letsel bij ons onbekend is, naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervond enig overlast omdat een deel van de kruising werd afgezet. De politie regelde hier alles in goede banen.

Later is de VOA ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het ongeval. Toen zij klaar was, werd de brandweer gealarmeerd om het wegdek schoon te maken; er was veel brandstof cq. olie uit de brommer gelekt. Beide voertuigen die betrokken waren bij de aanrijding werden door de politie meegenomen.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Rob de Jong

    Er is een aantal reacties gekomen over het vermeende rijgedrag van de pizzabezorger(s), maar het is (voor ons) onbekend wat de precieze toedracht van dit ongeval was. Daarnaast zijn er ook pizzabezorgers die zich aan de regels houden. Daarom het vriendelijke verzoek om geen reacties meer te geven over het rijgedrag van deze groep weggebruikers.

    Met vriendelijke groet,

    Rob de Jong
    112HM.nl

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten