Binnenbrand Koningin Wilhelminaweg Gouda

Gouda, 20 februari 2012

Vanavond moesten de Goudse spuitgasten naar de Koningin Wilhelminaweg in Gouda een brand in een woning. Ook politie ging naar het genoemde adres.

De brandweer deed gelijk een binnenaanval met de hoge druk, maar het is onbekend of deze ook gebruikt is. Later werd de woning geventileerd waarop de hulpdiensten retour konden.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten