Schoorsteenbrand Nachtegaallaan Ouderkerk a/d IJssel

Ouderkerk aan den IJssel, 20 februari 2012

De brandweer van Ouderkerk en Bergambacht moest op maandagavond met spoed naar de Nachtegaallaan in Ouderkerk a/d IJssel voor een schoorsteenbrand. De buren van de betreffende woning hadden gezien dat er veel rook en vonken uit de schoorsteen kwamen.

De zolder van het huis bleek ook vol rook te staan. De woning is hierop geventileerd en de schoorsteen geraagd. Omdat het een straat betrof waar in principe geen gemotoriseerd verkeer is toegestaan, was het passen en meten voor de autoladder. De melding trok veel kijkers uit de wijk.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten