Lifeliner inzet Marconistraat Gouda


Gouda, 23 februari 2012

Vanmiddag rond rond half zes werden meerdere politie-eenheden en twee ambulances gealarmeerd voor een ongeval in-/uitpandig aan de Marconistraat in Gouda. Ongeveer twintig minuten later werd ook de lifeliner 2 uit Rotterdam opgeroepen.

Ter plaatse had er een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Eén persoon is onder begeleiding van een trauma-arts afgevoerd naar een ziekenhuis. Wat de toestand van het slachtoffer is, is bij ons niet bekend.

Foto’s: Guido van Waas & Imad Caouch

Video: Guido van Waas


 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten