Auto te water N11 thv HP 15.9

Bodegraven, 25 februari 2012

Vanmorgen werden politie en ambulance met spoed gevraagd om naar de N11 te komen voor een auto te water.
Door bij ons onbekende rede was een bestuurder met zijn auto in de naast gelegen sloot terecht gekomen.
Door snel ingrijpen van andere personen die het ongeval hebben zien gebeuren is erger voorkomen.
De personen zijn direct in het water gesprongen en hebben de bestuurder uit de auto gehaald die op zijn kop in het water terecht was gekomen.
Een ambulance die ook ter plaatse is geweest heeft de bestuurder nagekeken en deze ging voor verder onderzoek mee.
Een berger die opgeroepen was heeft de auto uit het water gehaald en meegenomen.
Op een lengte van ongeveer 500 meter gebeurd dit wel meer langs de N11 en rijkswaterstaat zal hieraan eens extra aandacht aan besteden.

Foto’s  Edwin Kasteleijns & Derreck Weterings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

20 Reacties

 1. dissel

  jullie hebben netjes de kenteken weg gehaald maar in de weerspiegeling van het water is het kenteken alsnog leesbaar.

 2. frank

  hopelijk is alles met bestuurder goedgekomen
  ik was erzelf als eerste bij en heb 112 gebeld wilde alleen even vermelden dat er ook nog kind van 11 jaar in auto zat
  elukkig hebben we ze allebei op het drogen kunnen krijgen
  chappeau voor de mensen die geholpen hebben

 3. Piet

  Naast de bestuurder zat ook nog een passagier, vandaar de 2 ambulances.

  Beide zijn inderdaad met behulp van getuigen uit het voertuig gehaald. Zonder deze getuigen welke direct het water in waren gesprongen had het anders heel slecht kunnen aflopen. Hulde dan ook voor hen.

 4. cynthia

  aan alle mensen die geholpen hebben mijn dank kan niet groot genoeg zijn dank jullie voor het redden van mijn broer en neefje woorden kunnen niet uitdrukken wat jullie hebben gedaan fijn dat er mensen zoals jullie bestaan mijn oprechte dank

  Cynthia

 5. Kimberly

  ik was erg geschrokkn toen ik het hoorde over me oom en neef…ik kon het me niet realiseren! pas toen ik deze foto’s zag vlogen de tranen over me wangen.. net zoals me moeder (Cynthia) wil ik de mensen die geholpen hebben heel erg bedanken! zonder jullie was het misschin heel anders gelopen!! dankje!

  xxx Kimberly

 6. Vivien

  @Frank: wij hebben ook geholpen. Wat verschrikkelijk dat er zoveel mensen alleen maar staan te kijken en niks doen! Hoe gaat het met jou? Ik zie steeds dat bange gezicht van dat jochie.. Ahhh zo zielig! En heb overal spierpijn, maar dat is het zeker waard!

 7. Edwin Kasteleijns

  Ik wil nog even vermelden dat Derrick Weterings (ook fotograaf) als 1 van de 1e erbij was. Hij heeft de 2 foto’s gemaakt waar de ambulances op staan. Toen ik aankwam was er al 1 ambulance vertrokken. Derreck had een dringende afspraak maar is er bij gesprongen om de mensen te redden, hulde dus.

 8. Wil le Clercq

  Dit is de schrik van iedereen!
  Gelukkig zijn de mensen er heelhuids uit gekomen.
  De schrik zal er nog wel een poosje in blijven zitten….
  Geweldig dat er mensen zijn die niet aarzelen en meteen geholpen hebben!!
  Sterkte met alles.

 9. dhr de Boer

  Bij auto te water(..bij reanimatie) rijden altijd 2 ambu’s, om niet het risico te lopen om handen tekort te hebben.

 10. davy

  waarom heben jullie het oven de kenteken ik heb het over de slagtovers ider maar de mensen die ze heben gered hartelijk bedankt voor het reden van mijn neev got zei dank

 11. Noor

  wat een geluk dat er mensen waren die gelijk wisten te reageren ,ik ken de vader en zijn zoontje die zijn gered.mijn complimenten voor de mensen die ze hebben geholpen om uit de auto te komen .Dank u wel.

 12. Jur

  Twee jongens in witte shirts, Piet N, en Vivien (stoere dame!) fijn dat jullie naast me kwamen staan. Heb bestuurder vandaag gesproken. Hij en zijn zoon zijn vandaag uit het ziekenhuis ontslagen. Het gaat gelukkig goed met ze. Dacht dat jullie dit wel wilden weten.
  De spierpijn zal vanzelf wel weer verdwijnen…. nu die baggerlucht nog 😉
  Jur

 13. frank

  ja vivien we reden er vanmiddag nog langs toch wel ff appart maar wel fijn dat er gelijk zoveel mensen te hulp schieten ben blij dat het met de vader en zoon goed gaat

 14. sherina

  het zijn de oom en neef je van mijn vriendin (kimberly) dan tevens ook de broer en neefje van mijn schoonmama (cyntia) ik was bij hun toen ze het te horen kregen at er was gebeurd. later toen ze deze foto’s zagen drong het pas egt tot hun door. echt ik zelf schrok me uiteraard ook dood echt bedankt voor de mensen die hebben geholpen wat zou de wereld zonder jullie moeten! ik was blij dat ik bij haar was en haar kon troosten. iedereen was thuis helemaal in rep en roer zo geschrokken. Ze zijn gister uit het zieken huis ontslagen daar ben ik erg blij om. Helaas zal deze herinnering nog lang bij blijfen 🙁

  groetjes sherina

 15. Vivien

  Gelukkig gaat het goed met vader en zoon! Fijn om te horen! Helaas zal de psychische klap veel langer duren! Ik wens de familie, in het bijzonder het jongetje, heel veel sterkte! En Jur, volgens mij stonden we met meer mensen. De 2 in witte t-shirts waren mijn man en zwager, maar ook mijn schoonvader stond er. Waren we met 7? Veel stukjes zijn niet helemaal duidelijk meer voor mij. En de baggerlucht…ik denk niet dat die nog verdwijnt in mijn leren laarzen! 🙁 Maar in dit verhaal zijn materialen niet belangrijk. Iedereen veel sterkte met het verwerken. Ik heb nog niet goed geslapen sinds zaterdag. Zo’n gebeurtenis heeft tijd nodig, maar ben blij dat ik geholpen heb!
  Groetjes!

 16. Jozette

  Ik snap niet zo goed dat een mens zich kan druk maken om het kenteken.

  Als je dit allemaal zo ziet ben ik helemaal niet bezig met de auto maar met wie er inzitten.
  En de mensen die geholpen hebben jullie zijn echt Helden! Ik hoop dat ook de trauma´s nog een beetje kunnen worden verwerkt want dit is nogal wat. Sterkte allemaal!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten