Ongeval met beknelling A4 Rijsenhout

Rijsenhout, 24 februari 2012

Op vrijdagavond werden hulpdiensten uit Kennemerland en Hollands-Midden gealarmeerd voor een beknelling op de A4 bij Rijsenhout. Op de rijbaan richting Den Haag zou het ongeval gebeurd zijn.

Helaas is er (op dit moment) geen verdere informatie bekend.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. Timo

    Gouda is niet TP geweest, er zat een fout in GMS waardoor de 970 werd gealarmeerd, maar later is de 887 van Alkemade gealarmeerd. Toen de 970 zich inmelde vond de centralist dit toch wel raar en ging kijken of hij geen HV dichterbij had.

  2. Martijn

    @Remco F. Gerritsen

    Dat Gouda ter plaatse is geweest lijkt mij sterk, ik denk dat er sprake was van een foutieve alarmering. Zeker gezien het feit dat vlak na de 1e alarmering alsnog de juiste HV, de HV van Roelofarendsveen, werd gealarmeerd.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten