Drie mannen aangehouden na inbraak in woning Drieblad Reeuwijk

Reeuwijk, 26 februari 2012

In Reeuwijk zijn door kordaat en snel optreden van buurtbewoners en politie drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak. Het drietal is een huis binnengedrongen aan het Drieblad. Buren bemerkten de mannen waarna deze op de vlucht sloegen. De gealarmeerde politie was met veel eenheden snel ter plaatse waarna een zoektocht begon. Bij de zoektocht werd ook de politiehelikopter ingezet.

Al snel konden de mannen geen kant meer op en werden zij alle drie door de politie in de kraag gevat waarna zij werden afgevoerd naar het politiebureau. De auto van de verdachte is in beslag genomen en bij het getroffen huis wordt onderzoek gedaan. De bewoners zelf waren tijdens de inbraak niet thuis.

Excuses voor enkele bewogen foto’s.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten