Keuken in brand aan de Kattensingel in Gouda

Gouda, 26 Februari 2012

Om kwart voor zes werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een OMS aan de Anna van Meertenstraat in Gouda voor een rookmelder die af is gegaan. Enkele minuten nadat de brandweer ter plaatse kwam, zijn de spuitgasten doorgereden voor een keukenbrand aan de Kattensingel in dezelfde plaats.

 

De brandweer heeft de brand geblust en het pand geventileerd. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. De politie heeft het verkeer op de Kattensingel in goede banen geleid.

Foto’s: Guido van Waas

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

 1. Rens de Haan

  Beste Remco en Darinca,

  De brandweer was vlak hiervoor uitgerukt naar een OMS melding, nadat zij waren terug gekeerd naar de kazerne kregen ze onderweg de melding van een gebouwbrand. Deze melding gaat dan over C2000 en niet via de pager. Wel werd er nog persalarm uitgegeven, dit betekent dan niet dat er alleen politie bij de melding aanwezig is.

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten