Aanrijding tussen twee voertuigen Weijpoort Nieuwerbrug

Nieuwerbrug, 27 februari 2012

Op maandagochtend werden ambulance en politie opgeroepen voor een aanrijding met letsel op de Weijpoort in Nieuwerbrug. Bij aankomst bleek het te gaan om een ongeval tussen twee personenauto’s op de kruising met de Weiweg.

De ambulancedienst heeft zich ontfermd over twee slachtoffers. Eén van hen werd afgevoerd naar het ziekenhuis, de ander kon na een onderzoek in de ambulance weer zijn eigen weg vervolgen. De VOA is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten