Assistentie ambulance Pr. Beatrixlaan Waddinxveen

Waddinxveen, 27 februari 2012

Vanmorgen rond half tien werd de ambu met A2 status opgeroepen voor een incident in huis, aan de Prinses Beatrixlaan in Waddinxveen.

 

Om 9.52 uur werd de brandweer van Waddinxveen en Gouda opgeroepen voor assistentie met prio 2. Een gevallen persoon op de eerste verdieping moest horizontaal het pand uit.De autoladder van Gouda werd dwars op de stoep en fietspad opgesteld om een lange en horizontale vlucht van het ladderpakket mogelijk te maken. Daarna werd behoedzaam en vakkundig de patiënt naar beneden vervoerd.

Foto’s: Simon Frank

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten