Brandweer tikt ruit uit woning bij hoogte assistentie Nieuwehaven Gouda

Gouda, 27 februari 2012

Vanmiddag werd een ambulance opgeroepen om naar de Nieuwehaven in Gouda te gaan voor iemand met gezondheidsklachten. Omdat de onwel geworden persoon niet via de trap het pand kon verlaten, werd de brandweer van Gouda zonder spoed met de autoladder en tankautospuit naar het genoemde adres gestuurd.

Al snel bleek dat er geen andere optie was dan een ruit kapot te maken en hierdoor de patiënt naar buiten te tillen. De brandweer heeft de ruit voorzichtig kapotgemaakt en heeft daarna door middel van de brancardsteun de persoon naar beneden getakeld. Nadat deze beneden was, werd deze zonder spoed met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Een glasbedrijf was inmiddels al ter plaatse gekomen en begon nadat de brandweer en ambulance hadden ingepakt direct met een nieuw raam erin te zetten. Over de toestand van het slachtoffer is bij ons niets bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten