Verkeerscontrole aan de Rijsselseweg in Gouda

Gouda, 27 februari 2012

Op maandagavond heeft de politie een verkeerscontrole gehouden. Verkeer dat op de Burgemeester Jamessingel reed liep het risico staande te worden gehouden voor een algehele controle, welke werd uitgevoerd op de parkeerplaats van de Rijsselseweg.

De bestuurders en hun voertuig werden gecontroleerd. Als alles in orde was, konden de automobilisten hun weg weer vervolgen, maar bij anderen moest er soms ook een bekeuring worden gegeven. Dit gebeurde voor feiten zoals het niet bij zich hebben van de juiste documenten of het niet voeren of hebben van de juiste verlichting. Verder moesten bestuurders een blaastest afleggen om eventueel gebruik van alcohol vast te kunnen stellen. Tevens waren er mensen die niet de papieren konden tonen die zij bij zich hadden moeten hebben en moesten later die avond dat alsnog komen doen. Ook enkele fietsers en brommerrijders werden aan de kant gezet voor een controle. Eén brommer werd nog in beslag genomen.

Exacte cijfers zijn van deze controle niet bekend.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten