Twee voertuigen total loss na nachtelijke brand aan de Vreelust in Gouda

Gouda, 28 februari 2012

In Gouda werd even na half twee van maandag op dinsdag nacht de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Vreelust. Ter plaatse bleek één voertuig geheel, en een tweede grotendeels in brand te staan. De brandweer heeft met twee hogerdrukstralen een razendsnelle inzet gedaan waardoor andere geparkeerde auto’s gespaard bleven.

Na een drie kwartier was de brand echt meester waarna de brandweer kon gaan inpakken. Een berger heeft de voertuigen afgesleept waarna de technische recherche er mee aan het werk gaat. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend, brandstichting wordt zeker niet uitgesloten.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

5 Reacties

 1. Ricardo

  Echt zonde van die auto’s het zal je auto maar wezen je weet niet wat je meemaakt sterkte voor de eigenaaren

 2. steenwinkel

  dachten eerst dat een woning in brand stond,later bij aankomst twee auto.
  zag er toch gevaarlijk uit met die andere auto.s in de buurt.Al gauw brande ook de schutting van de buren,die niet thuis was.
  dank zij de brandweer werd het gauw geblust,dank hiervoor,blijft is het aan gestoken of niet,zal komende nachten extra luisteren worden op rare geluiden.
  sterkte voor de buren die getroffen zijn en bedankt voor ieder die snel uit hun bed kwamen om eventueel hulp te geven.
  bert steenwinkel.

 3. tuur

  schoften zijn het die dat doen!!!! totaal geen besef wat iemand aangedaan wordt !!

  Opmerking webmaster: Uiteraard alleen wanneer dit is aangestoken, de oorzaak wordt nog onderzocht.

 4. Betrokkene

  All,

  Ik ben een van de slachtoffers, hier staat het een en in de krant het ander. Voor jullie beeldvorming, de politie doet onderzoek en de uitkomst daarvan zal weken kunnen duren. Tot die tijd is het speculeren en dat is onzinnig. Het is voor ons als buren hartverwarmend geweest hoe we zijn opgevangen, zowel ‘s nachts als de dagen daarna. Het is inderdaad erg wat er heeft plaatsgevonden, maar gelukkig is er geen persoonlijk letsel en is de schade beperkt gebleven tot ‘slechts de auto’s’.

 5. Buren en betrokkene

  Alle lof voor brandweer, politie en Cyclus. De rust waarmee geblust werd en omstanders te woord werden gestaan: chapeau. En dan de dag erna: met alle afval en stank: hiervoor vooral lof voor Cyclus en het schoonmaakbedrijf dat de parkeerplaats weer een redelijk goed beeld heeft gegeven. Fijn om te weten dat deze mensen er voor ons zijn!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten