Persoon te water Fransezoom Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 2 maart 2012
Vanavond werden brandweer, ambulance en politie gealarmeerd voor een persoon te water aan de Fransezoom in Nieuwerkerk.
Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, was de persoon al uit het water. Het slachtoffer was door nog onbekende oorzaak in het water gevallen bij het uitlaten van de hond. De onfortuinlijke persoon is meegenomen naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer is bij ons niks bekend.
Foto’s: Jasper van Reenen & Mart Beerens

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten