Autobrand aan de Billitonstraat te Leiden.

 

Leiden, 3 maart 2012
Vannacht werd de brandweer van Leiden naar de Billitonstraat in Leiden gestuurd voor een autobrand. Aangekomen bleek het gehele voertuig in brand te staan. De brandweer heeft de brand geblust met schuim. Hoe de brand is ontstaan is onbekend. De auto is volledig uitgebrand.
Foto’s : Jeroen Lens
 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten