Motorrijder zwaargewond na eenzijdig ongeval De Groendijck Waarder

Waarder, 3 maart 2012

Aan het einde van de ochtend is er een motorrijder onderuit gegaan op de De Groendijck in Waarder. Naast brandweer, ambulance en politie rukte ook de traumahelikopter uit Amsterdam uit.

Bij het eenzijdige ongeval is de bestuurder met zijn motor ten val gekomen, daarna ging hij door een houten hek heen. Een paar meter verderop kwam hij tegen een metalen hek, waar het slachtoffer doorheen ging. De motor zelf ketste af en kwam enkele tientallen meters verder midden op de weg te liggen. De bestuurder kwam tot stilstand toen hij tegen een woning aankwam.

Met behulp van het MMT is de persoon gestabiliseerd, waarna hij onder begeleiding van motoren werd afgevoerd naar het UMC in Utrecht. Hierop kon de VOA beginnen met het onderzoek. Nadat dit was afgerond, moest de brandweer van Driebruggen nog eenmaal terug komen om het wegdek te reinigen. Daarna kon de weg weer worden vrijgegeven. Over de toestand van het slachtoffer en de oorzaak van het ongeval is bij ons niks bekend.

Gisteren ging het ook in Bergambacht flink mis toen een motorrijder frontaal op een tegemoet komende auto klapte. De motorrijder overleed hierbij.

Vanwege de ernst van de situatie zijn de foto’s later geplaatst
Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. Joëlle

    was echt niet normaal hoe erg dat was.

    nog steeds onvoorstelbaar dat dat zomaar kan gebeuren.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten