Ongeval auto vs scooter, Valckslootlaan Hillegom

Hillegom, 3 maart 2012

Vanmiddag omstreeks kwart voor twee is een oudere heer op een scooter aangereden door een auto op de Valckslootlaan in Hillegom.
De klap was dusdanig groot dat de toegesnelde ambulancebroeders deze man op straat geimmobiliseerd hebben waarna een spoedrit naar een ziekenhuis volgde. De verkeersdienst van de politie was ook ter plaatse en heeft het ongeval in onderzoek. De Valckslootlaan is tijdens de hulpverlening en het onderzoek afgesloten geweest.

Foto’s: Wilbert van Minnen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten