Opnieuw motorongeluk Burgemeester van Reenensingel Gouda

Gouda, 3 maart 2012

Ook in Gouda werd er vanmiddag een motorongeval gemeld, ditmaal op de Burgemeester van Reenensingel. Ter plaatse had er inderdaad een éénzijdig ongeval met een motor plaatsgevonden.

De ambulancebroeders hebben zich ontfermd over het slachtoffer.

Omdat wij door omstanders op een zeer agressieve manier benaderd werden, hebben wij voor u geen verdere informatie of foto’s.

Foto: Rens de Haan

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

6 Reacties

 1. vic

  kan je geen aangifte doen tegen die agressieve mensen.ze hebben gewoon normaal te reageren

 2. Tamara

  Agressief? Omdat je fotos aan t maken bent? Wat is dat nou weer?
  Werden de hulpverleners ook zo behandeld?
  Echt voor mij mag je dat soort personen chter slot en grendel plaatsen.
  Trouwens als je jezelf bedreigd voelt, zeker aangifte doen!

 3. Rens de Haan

  Beste Bezoeker,

  De situatie was als volgt, ik kwam aan en maakte een foto (welke hierboven te zien is) Meteen kwam er een man naar mij toe die zeer bedreigend over kwam en verzocht weg te gaan omdat anders mijn camera zou worden afgepakt. Toen ik hier niet op reageerde werd de man nog agressiever. Ik heb toen besloten weg te gaan omdat ik een confrontatie niet aan wilde gaan. De politie was hierbij niet in de buurt en heeft de situatie niet opgemerkt. Naar mijn idee zou ik die alleen maar erger maken wanneer ik de politie er bij zou betrekken.

  Bij sommige incidenten in deze situatie moet je je afvragen of het de foto waard is om bedreigd en/of mishandelt te worden. Wij, als fotograaf, kiezen ook voor eigen veiligheid en gaan dan weg. Ik vond dit niet ernstig genoeg voor aangifte maar ernstige agressie wordt ook tegen fotografen niet getolereerd waarna aangifte zeker een optie is. Maar, nogmaals, deze keer vond ik dat niet nodig.

  Ik ga er vanuit dat de man reageerde uit emotie toestand. Ik laat het er dus bij.

  Met vriendelijke Groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

 4. Tamara

  Als je jezelf bedreigd voelt, moet je aangifte doen.
  Dat is mijn mening. Je voelt jezelf niet voor niks zo en ik snap dat je voor je eigen veiligheid kiest, zeker ook blijven doen, maar als het nog een keer voorkomt, zou ik je zeker aan willen raden aangifte te doen.
  Zonder aangifte komen dit soort personen er mee weg en hebben we weer een stukje vervaging in onze normen en waarden.

 5. Chris koetsier

  Rens.
  Dit noem ik gezond verstand.
  Ik denk dat ik dezelfde beslissing zou nemen.
  De confrontatie uit de weg gaan is de weg van de minste weerstand.
  Enne, we willen in de toekomst nog meer foto’s. 😉

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten