Fietsster komt ten val na aanrijding Stationsweg Hillegom

Hillegom, 6 maart 2012

Dinsdagavond om circa half acht is een fietsster ten val gekomen op de Stationsweg. Bij de inrit naar het sportcomplex ging het mis. Een automobilist gaf de fietsster de gelegenheid af te slaan.

Een andere fietsster gaf echter geen gelegenheid en reed door. Hierdoor raakte de fietsster de fietser (deze is na de aanrijding doorgereden). De mevrouw kwam ongelukkig ten val. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het is niet bekend of de onfortuinlijke fietsster mee moest naar het ziekenhuis.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. M.Smit

    De Mevr.op de fiets die gewond raakte moest wél mee naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat zij een zeer gecompliceerd bekkenletsel heeft opgelopen. Dit weet ik omdat ik ter plekke de correcte eerste hulp heb verricht (al 34 jr actief ehbo-er) en de volgende dag door de echtgenoot van de dame ben geinformeerd.
    Als het meisje op de fiets die vanaf het Station richting centrum fietse dit leest, laat ze dan zo sportief zijn zich even te melden. Waarschijnlijk respecteerde zij niet dat de automoblist die eveneens vanaf station richting centrum reed en de dame op de fiets de gelegenheid gaf om af te slaan naar het sportpark. Zij moet absoluut gemerkt hebben dat ze in botsing kwam met de oudere dame op de fiets, maar was zo onsportief door gewoon door te rijden.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten