Probleem Spaanse charter Vueling. Vos 3 Grip 2 alarm op Schiphol (inmiddels ingetrokken)

Schiphol, 8 maart 2012

Om 14:56 uur werd groot alarm gegeven i.v.m. een Mayday boodschap van een piloot, die kort tevoren was opgestegen van Schiphol met een Airbus-A320. Veel brandweerauto’s en ambulances uit de regio waren opgeroepen. Ook een mobiel medisch team werd via Lifeliner 1 ingevlogen.

Volgens eerste berichten was er een probleem met het landingsgestel van het vliegtuig. Er zouden circa 100 mensen aan boord zijn geweest. De alarmen Vos 3, Grip 2 werden om 15:20 uur na de voorspoedige landing op de Buitenveldertbaan ingetrokken.

Verslag: Eugene Wittenberg (geen foto’s, vliegtuig was geland voor ik er was)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Henk Jan

    vliegtuigen blijven rare uitvindingen vliegen op een struisvogel gaat beter!!!!!

  2. Thomas

    Ik stond rond die tijd toevallig op het panorama terras en zag in de verte een paar grote brandweerwagens rijden…

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten