Auto gelanceerd bij ongeval A4 Leiderdorp

Leiderdorp, 10 maart 2012

Op de A4 bij Leiderdorp raakte op zaterdagmiddag een bestuurder van een auto door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Het schoof een rijstrook op, kwam in de berm en reed de vangrail op waardoor hij een tiental meters verder in de middenberm terecht kwam.

Zeker twee personen raakten bij dit ongeval gewond en werden afgevoerd door verschillende gealarmeerde ambulances.

De VOA doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

5 Reacties

 1. Patrick

  Reden er voorbij vanmiddag. Eerste politieauto kwam net ter plaatse.
  Is echt niet zachtjes gegaan, dat er geen doden bij zijn gevallen is nog een wonder.

 2. RDH

  Hou eens bij welke merken er betrokken zijn bij een eenzijdig ongeval, ik denk dat BMW met stip bovenaan staat.

 3. Pia

  Wij reden op de a4, wij waren enkele minuten daarvoor ingehaald door deze bmw, zij reden niet bepaald zachtjes. Blijft bizar dat de auto dus is gaan “vliegen” en precies in de middenberm terecht is gekomen. Bestuurder , denk ik, stond naast de auto, ander inzittende heb ik niet gezien. Politie kwam net aanrijden. Ik was stomverbaast iig. Bizar ongeluk, een wonder (en gelukkig) dat er geen doden zijn gevallen.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten