Auto slaat over de kop en ramt lantaarnpaal op de Rijnlanderweg in Hoofddorp

Hoofddorp 11 maart 2012

 

Een auto vloog zaterdagnacht rond 5.00 uur over de kop en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal net voorbij de kruising van de Polarisavenue met de Rijnlanderweg. De brandweer kwam ter plaatse om eventuele beknelde slachtoffers te bevrijden. Dit bleek niet nodig.

De chauffeur van de auto werd onderzocht door ambulancepersoneel. Uit een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. De man werd aangehouden en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De auto werd opgehaald door een sleepbedrijf.

 

**********Politiebericht**********

Aanrijding met letsel, bestuurder onder invloed
HOOFDDORP, 11 maart – De politie heeft een 31-jarige Hoofddorper aangehouden, nadat hij onder invloed van alcohol op de Rijnlanderweg de controle over zijn voertuig was verloren en met zijn auto over de kop was geslagen. Hierbij werd ook een lantaarnpaal geraakt.

De Hoofddorper bleek ernstig onder invloed van alcohol en zijn rijbewijs werd direct door de politie ingevorderd. Wonder boven wonder bleek de man niet ernstig gewond. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt en zijn auto moest door een bergingsbedrijf worden weggesleept. De lantaarnpaal had de aanrijding niet overleefd en is direct verwijderd.

 

Fotografie : Daniel van Straeten 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten