Dakbrand Schorrekruidweg Voorhout

Voorhout, 11 maart 2012

Vanmiddag even na vier uur werden de brandweerkorpsen van Voorhout en Noordwijk opgeroepen voor een gebouwbrand in Voorhout.
Ter plaatse was er brand ontstaan door dakwerkzaamheden. De brand was grotendeels al geblust door de persoon die werkzaam was en de brandweer heeft dmv de autoladder gecontroleerd of de brand helemaal uit was. Dit bleek niet het geval te zijn waarop de brandweer heeft nageblust en daarna retour kazerne kon.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten