Gebouwbrand Zeewinde Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 11 Maart 2012

Vanavond werden brandweer en ambulance met spoed gevraagd om naar de Zeewinde in deze plaats te komen voor een gebouwbrand.

Wat er precies in brand heeft gestaan is bij ons niet bekend, maar het was wel snel geblust. Eén persoon is door het ambulancepersoneel in de auto behandeld, of deze ook mee is genomen is onbekend. De politie was ook ter plaatse alsmede veel toegesnelde buurtbewoners.
Foto’s  Edwin Kasteleijns

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten