Voertuig te water Rotterdamseweg Gouda

Gouda, 11 maart 2012

In Gouda kregen de hulpdiensten vandaag de melding dat er een voertuig te water was geraakt aan het Margrietplein. Ter plaatse bleek dit de Rotterdamseweg en lag er een voertuig op zijn kop in de sloot.

Hoeveel personen er in de auto zaten op het moment van het ongeval is onduidelijk maar zij hebben op eigen kracht het voertuig kunnen verlaten. De toegesnelde duikers van de brandweer zijn nog wel het water in gegaan om het voertuig te controleren. Toen deze leeg bleek kon men retour kazerne. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Het ongeval trok veel bekijks. Buurtbewoners waren in grote getalen aanwezig om niets van dit alles te missen. Het voertuig is door een berger meegenomen en moet als total loss worden beschouwd.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers

(Sommige foto’s zijn van iets mindere kwaliteit door het fotograferen met een mobiele telefoon)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten