Aanrijding tussen drie voertuigen Reijerskoop Boskoop

Boskoop, 12 maart 2012

Aan het eind van de middag moesten ambulance en politie met spoed naar de Overslag in Boskoop voor een aanrijding met letsel. Dit bleek echter om de Reijerskoop te gaan, nabij de Hefbrug; hier waren drie auto’s met elkaar in botsing gekomen.

Het voorste voertuig moest stoppen, het tweede voertuig deed dat ook. De bestuurder van de derde auto had dit te laat door en klapte op zijn voorligger. Deze schoot vervolgens door tegen de voorste. Eén persoon is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten