Dode bij ongeval tussen twee vrachtwagens op A12 bij Zoetermeer

Zoetermeer, 12 maart 2012

Op maandagmorgen is er een vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen toen hij met zijn voertuig in botsing kwam met een andere vrachtwagen. De bestuurder van die andere vrachtauto is overgebracht naar een ziekenhuis.

De hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder ook een traumahelikopter. Helaas bleek alle hulp te laat te komen voor één van de betrokkenen.

De A12 is ter hoogte van Zoetermeer in de richting Den Haag afgesloten geweest voor alle verkeer. Het gevolg was dat er een file ontstond tot aan Zevenhuizen. Het verkeer richting Den Haag werd omgeleid via Rotterdam. Meer informatie is op dit moment nog niet bekend.

Dit item is later geplaatst omdat het een dodelijk ongeval betreft
Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

8 Reacties

 1. Thomas

  Vanwaar worden items bij dodelijke afloop altijd later geplaatst bij jullie terwijl andere, lees grotere, media al wel berichtgeving doen?

 2. Casper van der Hoek

  Hallo Thomas,

  Dit heeft te maken met het feit dat wij naast over een ongeval schrijven, ook met foto’s werken. Dit maakt het voor nabestaanden gemakkelijk om te achterhalen of het slachtoffer daadwerkelijk familie is, zonder dat deze eerst met de politie hebben gesproken. Wij vinden dit niet onze taak, maar die van de politie. Daarom wachten wij met uploaden van foto’s, gemiddeld zo’n zes uur, met alles online zetten, zodat de hulpdiensten genoeg tijd hebben om nabestaanden in te lichten.

  Groeten,
  Casper.

 3. Jeroen

  Allereerst gecondoleerd aan de nabestaanden.

  Ik heb even een vraagje: wat betekenen de bijzondere matrixborden op foto’s 9/10??

  MVG, Jeroen

 4. RDH

  Jeroen: Dit zijn de nieuwste matrixborden je moet ze nog wel leren lezen. Uiteraard is dit onzin, de linkse moet het getal 50 vertonen, de rechtse een volledig rood kruis en middelste heeft het helemaal af laten weten. Dus Rijkswaterstaat weet wat ze moeten doen als ze deze foto’s ook zien.

 5. Rob de Jong

  De matrixborden kloppen wel, maar door de hoek waaruit ze zijn gefotografeerd komt hetgeen wat er op hoort te staan niet goed op het uiteindelijke plaatje.

  Met vriendelijke groet,
  Rob de Jong

 6. Joris

  @Rob de Jong @RDH

  Heeft niet met de hoek van fotograferen maar met de sluitertijd te maken en de frequentie van de matrixverlichting.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten