Auto ramt wegafzetting op A12 bij Knooppunt Gouwe

Waddinxveen, 12 maart 2012

Tegen middernacht heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A12 bij Knooppunt Gouwe. Een personenauto ramde hierbij een wegafzetting die op de weg te vinden was en kwam daarna aan de rechterkant van de weg tot stilstand, half op de wand van het viaduct.

In ieder geval één persoon raakte dusdanig gewond dat deze mee moest naar het ziekenhuis, over eventuele andere gewonden is niks bekend. De brandweer werd nog gealarmeerd voor een autobrand, maar ook hierbij is onbekend of er daadwerkelijk brand is geweest. Twee bergers zijn ter plaatse gekomen om de twee voertuigen mee te nemen. Over de toedracht is geen informatie bekend.

Foto’s zijn gemaakt vanaf het viaduct, dus op sommige is het hekwerk te zien
Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten