Ongeval tussen auto en fietser Ridder van Catsweg Gouda

Gouda, 14 maart 2012

Politie en ambulance werden vandaag met spoed gealarmeerd om naar de Ridder van Catsweg in Gouda te gaan voor een aanrijding tussen een auto en een fietser. Dit was gebeurd op de kruising met de Bloemendaalsweg en Hugo de Vrieslaan.

De fietser kon snel door de hulpdiensten op de brancard worden gelegd om vervolgens de ambulance in te kunnen. Of deze ook naar het ziekenhuis moest, is onbekend. De bestuurder van de auto moest een blaastest afleggen om eventueel alcoholgebruik aan te kunnen tonen. Meer informatie ontbreekt over dit incident.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. anne

    Jaa dat was even schrikke dat was ik. (de fietser)
    Er zijn 2 ruggewervels gebroken maar ben er goed van af gekomen šŸ˜‰
    Een ongeluk zit in een klein hoekje .

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten