Scooter onderuit na aanrijding met auto Hanzeweg Gouda

Gouda, 14 maart 2012

Op woensdagochtend is er een scooterrijder onderuit gegaan op de kruising van de Hanzeweg en de Nieuwe Gouwe OZ. Politie en ambulance spoedden zich naar dit adres.

Dit allemaal gebeurde nadat een automobilist geen voorrang had verleend. De bestuurder van de scooter is nagekeken in de ambulance, maar kon na het onderzoek “gewoon” naar school. Omdat de scooter olie lekte, is deze meegenomen door de politie.

Foto’s zijn ingezonden en gemaakt met mobiele telefoon

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Voor een mobiel is het goede kwaliteit. Nog even en camera’s worden compleet nutteloos xD

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten