Brandweer assisteert bij auto in problemen Kattendijk Gouderak

Gouderak, 16 maart 2012

Even voor 4 uur vanmiddag werd brandweer Gouderak zonder spoed opgeroepen voor een dienstverlening aan de Kattendijk in Gouderak. Ter plaatse had een automobilist geprobeerd om te keren bij een uitrit van een woonhuis. Echter ging dit niet helemaal goed en kwam deze met de auto naar beneden te hangen; er kon niet meer voor- of achteruit worden gereden (twee wielen hingen los van de grond).

Een toevallig passerende brandweerman in vrije tijd heeft zijn collega’s gebeld om te helpen de auto omhoog te takelen. De automobilist moest tijdens het wachten op de brandweer de rem ingedrukt houden voor het geval de auto toch los zou schieten. De brandweer heeft de auto omhoog gehesen. Er was bijna geen schade en de auto vervolgde zijn eigen weg weer.

Het verkeer ondervond  hinder omdat ten tijde van de hulpverlening de dijk bij het incident geheel was afgesloten.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Mooie foto’s man.

    Apart incident:O Vind dijk op-afritten dood eng. Hopelijk voor de man gebeurt dit niet weer.

    Handig dat er net een brandweerman voorbij reed:)

  2. stef

    waar slaat dat nou weer op. Ze komen toch ook voor dieren in nood of als jou kelder blank zou staan. Deze persoon zat ook in nood. Daar zijn ze toch voor mensen in nood!! Je zal er maar staan/zitten. Dat is alles behalve op je gemak!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten