Meerkoet vast in boom Van Bergen IJzendoornpark

Gouda 16 maart 2012

Rond half twee vanmiddag werd de brandweer van Gouda gealarmeerd voor een dier in nood aan de Van Bergen IJzendoornpark in die plaats.

Ter plaatse was een meerkoet door nog onbekend reden vast komen te zitten in de takken van een boom. Na de tak waar de meerkoet aan vast zat door te zagen kon deze veilig naar beneden. Na deze klus te hebben gedaan kon de brandweer retour kazerne. De dierenambulance is gekomen om de meerkoet na te kijken.

Foto´s: Jasper van Reenen

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten