KNRM redt persoon uit zee Noordwijk

Noordwijk, 17 maart 2012

Op zaterdag kreeg de KNRM een melding van duikers dat hun mededuiker onwel was geworden. Samen met het ambulanceteam zijn zij op de melding afgegaan. De reanimatie bleek al gestart te zijn aanboord van een ander schip dat in de buurt was. De meegevaren ambulancedienst heeft het op de boot overgenomen en hebben de duiker op de reddingsboot overgebracht.


Vervolgens is de boot van de reddingsmaatschappij richting het strand gevaren. Daar is de duiker naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten