Twee wielrenners gevallen De Groendijck Waarder

Waarder, 17 maart 2012

Na een val door twee wielrenners op De Groendijck in Waarder moesten politie en ambulance deze kant op om hulp te verlenen.

De ambulancedienst zette twee ambulances in, waarvan de tweede uit regio Utrecht. Beide wielrenners zijn opgevangen in de ambulances waar zij behandeld konden worden. Of zij ook mee moesten naar het ziekenhuis is onbekend. Tevens is er geen informatie bekend over de reden dat zij ten val zijn gekomen.

Foto’s: Jasper van Reenen & Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten