Verlaten plaats ongeval Bogen Gouda

Gouda, 17 maart 2012

In Gouda werd op zaterdagavond een burgernet actie uitgegeven in verband met een verlaten plaats ongeval op de Bogen. Omstreeks 19:05 werd er in deze straat in de Binnenstad een fietser aangereden door een groene Opel Vectra van Poolse afkomst met kenteken: FSL38LL. Na de aanrijding is de bestuurder met zijn voertuig doorgereden. De ambulance is met spoed gealarmeerd omdat de fietser flinke verwondingen had. Het voertuig is helaas nog niet aangetroffen en de politie vraagt dan ook om getuigen.

Heeft u iets gezien, was u getuige van het ongeval, weet u iets wat in belang kan zijn van het onderzoek, ziet u de betreffende auto, weet u waar het betreffende voertuig staat of thuishoort belt u dan met het algemene nummer van de politie: 0900-8844 of bel met “Meld Misdaad Anoniem” op: 0800-7000

Het technisch onderzoek bij het ongeval is gedaan door de VOA. De recherche neemt de zaak verder in behandeling. Hoe het gesteld is met het slachtoffer is onbekend.

Archieffoto

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Henk Jan

  poolse afkomst(kenteken gezien dan!)en dan doorrijden bij een ongeval!
  Zal dan hoogst waarschijnlijk drank ik het spel zijn!
  Als dat zo is kan je dat namelijk niet meer bewijzen na 1 dag!
  Als je een vent bent blijf je er dan ook bij is zijn straf ook minder hoogst waarschijnlijk!

 2. Dennis

  volgens mij zie ik die auto altijd in Boskoop rijden die auto staat meestal op dorp

 3. Wim Slagers

  Gouda – Doorgereden na aanrijding
  Gouda, 19-03-2012 • Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondag 18 maart aangehouden, omdat hij een dag eerder was doorgereden na een aanrijding met een fietster op de Bogen.

  De man bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn. Bovendien was hem eerder die dag een rijverbod opgelegd, omdat hij was aangehouden voor rijden onder invloed.

  Zaterdag 17 maart rond 19.00 uur kreeg de politie de melding dat er aanrijding tussen een auto en een fietster was geweest op de Bogen. Daarbij raakte een 14-jarig meisje gewond. De auto was daarna doorgereden. Omdat de bijrijder wel was uitgestapt, wist de politie wie de auto had bestuurd.

  Agenten zagen de auto zondag 18 maart op de Tweede Bloksweg in Waddinxveen staan. Niet veel later zagen ze ook de verdachte als bijrijder in een andere auto zitten. Daarop hebben ze hem aangehouden. Op het politiebureau gaf de man toe dat hij met alcohol op achter het stuur had gezeten toen de aanrijding plaatsvond. De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten