Motorrijder onderuit Rotterdamseweg Gouda

Gouda, 18 maart 2012

Op zondagmorgen om ongeveer 10.20 uur is er een motorrijder onderuit gegaan ter hoogte van de kruising Koningin Wilhelminaweg en Rotterdamseweg te Gouda. Er bleken geen andere voertuigen bij betrokken te zijn.

Op dit moment is het onbekend hoe de motorrijder onderuit is gegaan. De motorrijder had geen zichtbare verwondingen maar klaagde over pijn in zijn nek. Daarom is hij voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn motor moest worden afgevoerd.
Foto’s: Wim Slagers
 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Opvallend dat dat op bijna dezelfde plek is als die voertuig te water van afgelopen maandag:O Mooie foto’s.

  2. kees

    ik weet niet maar die auto te water was zondags en het is een hele andere voorbeeld.
    En het kan gebeuren het is zeker toeval.
    maar het is wel iets heel anders.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten