Ongeval met politievoertuig oprit A12 Gouda

Gouda, 21 maart 2012

Vanmiddag rond half vijf kreeg de politie een spoedmelding binnen. Toen de politieauto de oprit van de A12 op wilde rijden, heeft deze een bord geramd. De politieauto had schade aan de voorkant.

De politie heeft het verkeer op het kruispunt in goede banen geleid.

Foto’s: ingezonden

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten