Ongeval met vier voertuigen onder Gouwe Aquaduct Waddinxveen

Waddinxveen, 21 maart 2012

Om vijf uur vanmiddag werden twee ambulances en meerdere politie-eenheden opgeroepen om met spoed naar de A12 te gaan voor een aanrijding met letsel.

Ter plaatse waren er vier auto’s achterop elkaar geklapt waarbij een aantal gewonden was gevallen. Het ambulancepersoneel heeft een aantal personen onderzocht. Of er personen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis is bij ons niet bekend.

Foto’s: Guido van Waas 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten