PAC Melding ‘s-Gravenweg Nieuwerkerk A/D IJssel

Nieuwerkerk a/d IJssel, 21 maart 2012

Iets over half twaalf werd de brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel gealarmeerd voor een PAC melding op de ‘s-Gravenweg. Eenmaal aangekomen bleek er niks aan de hand te zijn. Na een controle kon de brandweer dan ook retour naar de kazerne.

Foto’s en Video: Davey de Man
Foto’s en video zijn van mindere telefoon kwaliteit

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten