Brandgerucht Dorpsstraat Zevenhuizen

Zevenhuizen, 23 maart 2012

De brandweer van Zevenhuizen moest op vrijdagavond naar de Dorpsstraat voor de melding van een brandgerucht. Hier was een brandlucht geroken.

Toen de brandweer aankwam, belde zij aan bij de betreffende woning. Hierop werd niet gereageerd, waarop ook nog op de deur werd gebonkt. Ook dit bleek niet goed genoeg, waarop werd besloten om de deur te rammen. Daarna werd de bewoner aangetroffen; hij was in slaap gevallen terwijl er nog een pan op het fornuis stond. De brandweer kon hierop snel inpakken.

Foto’s: Piet Koole

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten