Aanrijding tussen auto en fietser Goejanverwelledijk Gouda

Gouda, 24 maart 2012

Op zaterdagmiddag even na half 5 vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser op de Goejanverwelledijk te Gouda.
De fietser is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Over de oorzaak van het ongeluk is ons niets bekend.

Foto’s: Wim Slagers

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

10 Reacties

 1. Astrid

  De oorzaak van het ongeluk: De jongen stak over en heeft de auto over het hoofd gezien. De auto probeerde hem nog te ontwijken.

 2. Remco F. Gerritsen

  Daar bij dat stuk oversteken, zeker rond drukke tijden, is levensgevaarlijk. Men moet dat ene stukje spookrijden om over te steken om veilig te zijn. Dat is wel zeker. Beterschap aan t slachtoffer:S

 3. Christian

  Slachtoffer is inmiddels weer thuis na 1 nacht in het zikkenhuis te hebben geslapen.

  Hij heeft een hersenschudding en een gekneusde rib. verder maakt hij het goed

 4. Ricardo

  Best wel een gevaarlijk punt als het druk is en als er een laag zonnetje staat helemaal dan zie je als automobilist heel slecht de fietsers oversteken of aan komen

 5. kaylian

  ik bedank iedereen die me geholpen heeft en iedereen die me beterschap heeft gewenst ik ben inmidels al weer thuis na een nachtje overnachten in het ziekenhuis het gaat nu eigenlijk best wel goed ook al is mijn gezicht aardig gehavend en pijn aan mijn knieen en mijn schouder

 6. kaylian

  en het is ook nog dat ik een zware hersenschuding heb gehad dus daar door weet ik helemaal niks meer van het ongeluk

 7. Astrid

  Fijn om te horen Kaylian, dat het best goed met je gaat ondanks de vreselijke smakker die je hebt gemaakt. Het was geen fijn gezicht om het zien te gebeuren.

 8. Astrid

  Hoi Kaylian, ik was bij het ongeluk, maar ik was niet degene die je hoofd vasthield of je moeder heeft gebeld. Ik zat in de auto die jou net voorbij was gereden op de dijk. Wij stonden te wachten tot we met de auto konden oversteken. Mijn man keek links voor het verkeer en ik rechts en opeens zag ik jou door de lucht vliegen. Je bent zelf opgestaan en van alle kanten kwamen mensen om jou te helpen. Ik heb je fiets aan de kant gezet en de andere mensen waren bij jou. Zo heb je een beetje een beeld van hoe het is gegaan. Gr. Astrid

 9. kaylian

  hallo astrid

  bedankt voor het ophelderen nu weet ik dus een beetje hoe het is gegaan heel erg bedankt dat je me ook geholpen heb hel erg bedankt

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten