Drie gewonden bij flinke aanrijding A12 Waddinxveen

Waddinxveen, 24 maart 2012

Even na één uur vrijdag- op zaterdag nacht werden ambulance en politie gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de A12 bij Waddinxveen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd al snel ook de hulp ingeroepen van de brandweer. Er was een wegafzetting neergezet omdat er op dat stuk van de A12 aan de weg werd gewerkt. Een busje vol mensen kwam in het langzaam rijdend verkeer terecht waarna zij aan de achterkant geramd werd door een personenauto, die op zijn beurt daarna weer tegen de vangrail klapte en tot stilstand kwam.

Eén persoon uit de personen auto werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Uit het busje konden op twee personen na iedereen zelfstandig het voertuig verlaten. De twee achtergebleven slachtoffers moesten door de brandweer worden bevrijd uit het voertuig. Uiteindelijk werden er drie slachtoffers afgevoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen kunnen als total loss worden beschouwd. De VOA kwam ter plaatse om een onderzoek in te stellen. Tijdens het ongeval werd de gehele A12 van Den Haag richting Utrecht bij Waddinxveen hermetisch afgesloten. De politie heeft al het verkeer laten draaien op de snelweg en terug laten rijden naar de eerst volgende af- en oprit.

Foto’s: Rens de Haan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten