Ongeval auto vs arrestantenbusje op de Gladiolenstraat in Lisse

Lisse, 25 maart 2012

Vannacht om 03.42 uur werden politie en ambulance opgeroepen ivm een ongeval op de Oranjelaan in Lisse.

Later bleek de locatie de Gladiolenstraat te zijn, het verlengde van de Oranjelaan. Hier heeft op de kruising met de Hyacinthenstraat een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een arrestantenbusje van de politie.
Ondanks het feit dat het een harde klap moet zijn geweest zijn er geen gewonden gevallen en konden de ambulancebroeders weer naar de post. Nadat de VOA onderzoek heeft gedaan zijn de auto’s weggesleept door de BCB.

Foto’s: Wilbert van Minnen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten