Ongeval tussen auto en scooter Henegouwerweg Waddinxveen

Waddinxveen, 26 maart 2012

Op maandagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Henegouwerweg (N207) in Waddinxveen. Hierbij waren een auto en een scooter betrokken.

De bestuurder van de tweewieler is onderzocht in de ambulance, maar had alleen wat kleine verwondingen en kon zijn eigen weg weer vervolgen. De bijrijder van de auto is ook nog onderzocht, maar of deze mee moest naar het ziekenhuis is onbekend. Over de oorzaak is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Dirk

    Was er wat ergs met de autobestuurder????
    Moest hij/zij mee naar het ziekenhuis want ik ken hoogswaarschijnlijk de eigenaar van de auto.
    Met vriendelijke groet Dirk

  2. Lukas

    Ik heb ook daar een ongeluk gehaad maar de man van die scooter heeft meer gelukken dan ik ­čśÇ

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten