Middelbrand industrie Walserij Noordwijkerhout

Noordwijkerhout, 30 maart 2012

In Noordwijkerhout werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brandgerucht. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand. Dit alles was aan de Walserij. Het ging hier om een brand in de industrie.

De brand was al snel onder controle waarna men kon gaan ventileren. Nadat dit gebeurd was kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Mooie foto’s. Echter, denk je op eerste gezicht niet dat t een opschaling is, zo rustig lijkt t wel.

    Wat stond er eigenlijk echt in de brand dat er een opschaling benodigd was? (In de industrie?)

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten